FESTIVAL AL CARITATII DIVINE

In jos

FESTIVAL AL CARITATII DIVINE

Mesaj  Admin la data de Mier Dec 15, 2010 11:29 am

Stimati prieteni,In perioada frumoaselor sarbatori de iarna au loc diverse spectacole, concerte, lansari de discuri si de carte, intilniri de suflet cu oamenii de arta: pictori, scriitori, compozitori, cineasti etc.

In ajunul divinului Craciun, Compania StarNet, in parteneriat cu Filarmonica Nationala „S. Lunchevici” si Directia Cultura a Primariei mun.Chisinau, organizeaza in zilele de 19, 20 si 21 decembrie 2010 cea dea II-a editie a Festivalului Muzical al Laureatilor Concursurilor Internationale „Tinerii pentru Moldova”. Scopul festivalului este de a promova tinerele talente din diferite genuri ale muzicii si de a valorifica potentialul artistic al tinerei generatii ca premiza a dezvoltarii culturii nationale.

Evenimentul dat mai urmareste scopul de a crea spectatorilor clipe frumoase de relaxare si satisfactie atunci cind se vor intilni cu adevaratele talente ale tinerilor inzestrati cu har dumnezeiesc.

Festivalul are loc la finele fiecarui an, cu participarea Laureatilor Concursurilor Internationale, studentilor si elevilor institutiilor de profil muzical. Concertele vor avea loc la Filarmonica Nationala, situata in strada Mitropolit Varlaam, 78, in urmatoarele zile si ore:

19 decembrie – orele 12.00

20 decembrie – orele 17.00

21 decembrie – orele 17.00

Intrarea este libera.

Gala Laureatilor Concursurilor Internationale „Tinerii pentru Moldova” 2010 se va desfasura la 23 decembrie, orele 17.00 si va fi un concert de binefacere. Sursele acumulate de la vanzarea biletelor vor fi donate Casei de copii din or. Bender la finalul concertului. Pretul unui bilet este de 30 lei.

Va invitam la Festivalul Muzical al Laureatilor Concursurilor Internationale „Tinerii pentru Moldova”, pentru a va odihni placut si, in acelasi timp, sa contribuiti la crearea unor raze de soare, care sa lumineze, in zilele de Craciun si Revelion, viata celor mai tristi decat noi.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 48
Puncte : 101
Data de inscriere : 09/12/2009
Varsta : 38
Localizare : Moldova

http://psihologie-engleza.blogspot.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum